Over TBL

Informatie over de stichting:

TBL is aangesloten bij de Boeddhistische Unie Nederland. Klik door voor informatie over onze vertrouwenspersoon intern of extern.

Contact

Voor alle vragen over de stichting:
Je wilt van onze activiteiten op de hoogte gehouden worden of je hebt vragen?

Schrijf ons dan via email aan
info@tibetaans-boeddhisme.eu of gebruik ons contactformulier.

E-nieuwsbrief:
Meld je hier aan voor onze e-nieuwsbrief.

Stichting

Stichting Tibetaans Boeddhisme Limburg (TBL)

Stichting Tibetaans Boeddhisme Limburg (TBL) bestaat uit vrijwilligers en mensen die het boeddhisme een warm hart toedragen. TBL wil door middel van het organiseren van verschillende activiteiten in Nederlands Limburg een entree bieden tot de boeddhistische levensbeschouwing en in het bijzonder tot het instituut Yeunten Ling, België.

De historie van TBL

In 2007 werd Tibetaans Boeddhisme Limburg (TBL) opgericht door een losse groep vrijwilligers die als gemeenschappelijk spirituele basis het instituut Yeunten Ling met zijn leraren deelden. Na vijf jaar organisatie van geslaagde activiteiten in Maastricht, werd TBL in maart 2012 officieel een stichting. De stichting heeft geen winstoogmerk en is volledig voor de organisatie van haar activiteiten afhankelijk van donaties. 

Hoe tracht de Stichting haar doel te bereiken?

Stichting Tibetaans Boeddhisme Limburg wilt het boeddhisme onderrichten, door bijvoorbeeld bijeenkomsten en voordrachten te organiseren, waarbij het cultureel en spiritueel patrimonium van boeddhisme – in het bijzonder de Tibetaanse traditie – geldt als basis om dit doel te verwezenlijken. TBL is niet politiek geëngageerd.
Klik hier voor de basis van TBL, instituut Yeunten Ling

Je kunt actief worden

TBL stelt actieve inbreng erg op prijs want alleen hierdoor zijn de activiteiten mogelijk! Je wilt TBL ondersteunen? Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen. Je kunt je interesse of talenten inzetten voor of achter de schermen, je kunt ons financieel ondersteunen of je engageren in een van onze werkgroepen - veel is mogelijk.
Klik door naar "actief worden" voor alle informatie