Infobox

Datum:
Zondag 6 mei t/m Zondag 13 mei 2012

In samenwerking met:
Lumière    intro in situ

Boeddhistisch Filmfestival 2012

TBL verheugt zich om voor de 6de keer samen met Lumière een gevarieerd boeddhistisch geïnspireerd filmprogramma aan te kunnen bieden!
Door middel van film, documentaire en animatie wordt er een indruk gegeven van het culturele leven en de rijkdom van het spirituele patrimonium van het boeddhisme.

Door het organiseren van diverse activiteiten willen de vrijwilligers van TBL een entree bieden tot de boeddhistische levensbeschouwing en in het bijzonder tot het instituut Yeunten Ling waar op 24 mei de Dalai Lama wordt verwelkomd!

Tentoonstelling, installatie & vibraties

In de foyer is er een tentoonstelling van unieke 'Tibetaanse postzegels' met installatie en werken van Kris Vanhemelrijck. Intro in situ heeft Lukas Kramer uitgenodigd om met zijn installatie ons een unieke ervaring aan te bieden op 7 en 12 mei. En op 9 mei  is er een inleiding in de Tibetaans boeddhistische meditatie.

Buddhist filmfestival

TBL is very happy to show together with Lumière a variety of Buddhist inspired films!
In the foyer there is an exhibition of unique Tibetan stamps with an installation and works of Kris Vanhemelrijck. Intro in situ offers us unique experience with the installation of Lukas Kramer on Mai 7 & 12. And on May 9 there’ll be an introduction in the Tibetan Buddhist meditation.