Infobox

Stichting de Witte Boog

De open dag vond plaats op:
Zondag 26 augustus 2018

Locatie:
Stichting de Witte Boog
Pastoor Moormanstraat 96
6219 AX Maastricht
Locatie op googlemaps

Open dag Stichting Witte Boog

Stichting de Witte Boog is een energetisch centrum met verschillende disciplines en voor zover wij weten, de eerste van Zuid Nederland!

Het is een energetisch centrum waar de verschillende disciplines elkaar aanvullen, inspireren en waar mogelijk optillen (als in “1 + 1 = 3”). En waar zelfstandigen of stichtingen, relatief goedkope werkruimte hebben betrokken en waar geïnteresseerden een podium krijgen middels te organiseren workshops, lezingen, proeverijen (allen in het kader van Bewustwording, Ontwikkeling, Ontspanning en Gezondheid).

Naast een uitnodigend multidisciplinair aanbod, hoopt stichting de Witte Boog dat de relatief goedkope werkruimten en huur van gymzaal/hal leiden tot lagere tarieven voor klanten, waardoor een breed publiek, jong en oud, bereikt wordt en daadwerkelijk kan ervaren hoe heilzaam energetisch, spiritueel en systemisch werk is.

De huurders van de Witte Boog zijn:

Op zondag 26 augustus organiseert stichting Witte Boog een Open Dag tussen 12 en 17 uur.
Iedereen is die middag welkom om de verschillende disciplines te komen ervaren en meer te weten te komen over de verscheidenheid aan werkwijzen.

Wij, stichting Tibetaans Boeddhisme Limburg zullen op het hele uur, dus om 13u, 14u, 15u en om 16u  de mogelijkheid geven om onze verschillende bijeenkomsten gratis een half uur te komen beleven. Het precieze programma wordt op een later tijdstip bekend gemaakt, maar we nodigen je alvast heel graag uit erbij aanwezig te zijn!