Infobox

Datum:
Maandag, 22 september 2014

Locatie:
Natuurtuinen Jerkerdal
Drabbelstraat 7
6212 XL Maastricht
Toon locatie op googlemaps

Begin:
20:00 uur

Bijdrage:
€ 6 / € 3 voor studenten

Lezing Lama Zeupa: Leren omgaan met verandering

Lama ZeupaIn het boeddhisme wordt veel gesproken over dat alles onderhevig aan vergankelijkheid is. Wat houdt dat in en welk voordeel heeft het om dit gegeven ons eigen te maken? Hoe komt het dat we moeite hebben met verandering? En waarom willen we dat de werkelijkheid zoals wij die graag willen zien, ook zo moet blijven bestaan?

Lama Zeupa zal ons verhelderen waarom we over het algemeen gezien zo slecht met veranderingen kunnen omgaan. Ook zal hij ons oefenstof meegeven zodat het makkelijker wordt vergankelijkheid in ons leven te integreren en te kunnen accepteren. Dit zal hij doen op zijn bekende toegankelijke wijze waarbij ook ruimte is voor het stellen van vragen. Want Lama benadrukt dat je niet klakkeloos iets moet aannemen, maar dat je zelf moet nagaan wat toepasbaar en werkzaam voor je is!

In een intieme sfeer van hooguit 40 deelnemers, zal de Tibetaans boeddhistisch leraar Lama Zeupa ons inspirerende adviezen geven. Lama Zeupa is leraar en resident van het Tibetaans instituut Yeunten Ling te Huy in België.

Deze lezing is in het Engels met Nederlandse vertaling, reserveren van te voren is verplicht.