Infobox

Michele Quintin
Michèle Quintin

Deze cursus vindt plaats op:
27 t/m 30 september 2018

Begin:
10u30

Locatie:
Instituut Yeunten Ling
Château du Fond l'Evêque
4 promenade Saint Jean l'Agneau
4500 Huy, Belgium

Website van het instituut Yeunten Ling
Toon locatie en route op googlemaps

Yoga en relaxatie, met Michèle Quintin

Yoga helpt ons zowel fysiek als mentaal te ontspannen en ons immuunsysteem te versterken. Relaxotherapie, een hedendaagse techniek, leert ons via eenvoudige psychofysieke oefeningen omgaan met de negatieve gevolgen van onrust en zorgen.

De combinatie van beide brengt de energieën in het lichaam in evenwicht en bevordert het loslaten in de geest. Rust, kalmte en de vreugde van het voelen, zijn het resultaat. Deze workshop is geschikt voor iedereen. Deze cursus wordt in de Franse taal gegeven, er is geen vertaling voorzien.

Over Michèle Quintin

Michèle Quintin is al vele jaren een lid en medewerker van de mandala van het instituut. Vanuit haar deskundigheid biedt zij deze cursus aan bij wijze van steun aan het instituut Yeunten Ling.

Praktische informatie instituut Yeunten Ling

Inschrijven voor een cursus gebeurt bij voorkeur via het online inschrijfformulier op de website van het instituut www.tibetaans-instituut.org. Om de cursussen optimaal te kunnen organiseren en administratief te kunnen verwerken, vraagt het instituut de volledige bijdrage bij inschrijving over te maken. De kosten voor een weekeindcursus (twee dagen) bedragen bijvoorbeeld voor niet-leden € 111,00 en voor gewone leden € 99,00 inclusief verblijf en maaltijden. Het lidmaatschap is niet vereist voor een deelname aan de activiteiten te Yeunten Ling. Het wordt echter op prijs gesteld en biedt enkele voordelen. Kijk voor de actuele kosten voor de bijeenkomsten, voordelen en kortingen op de website van het instituut.