Infobox

Kim Huynh
Kim Huynh

Datum:
Zaterdag 20 en zondag 21 april 2019

Begin:
10u30

Bijdrage:
€ 160 (alles inbegrepen, op basis van een eenpersoonskamer)

Reservatie:
Enkel per email: yeunten.ling@tibinst.org

Locatie:
Instituut Yeunten Ling
Château du Fond l'Evêque
4 promenade Saint Jean l'Agneau
4500 Huy, Belgium

Website van het instituut Yeunten Ling
Toon locatie en route op googlemaps

"Bij de bron van het Zelf", met Kim Huynh, Huy

"Hoe zich te bevrijden van angsten, zorg, stress?
Hoe kun je je zelfvertrouwen vergroten?
Hoe je emoties, je gevoel van onzekerheid beheersen?
Hoe kun je emotionele stabiliteit terugwinnen als je overgevoelig bent?
Hoe uw projecten concretiseren, keuzes maken?
Hoe geraak je uit mentale en fysieke uitputting?
Hoe kun je beter slapen?"

Deze cursus ‘persoonlijke ontwikkeling’ is een uitnodiging om het Zelf en zijn diepste lichamelijke gevoelens te ervaren. Je wordt begeleid bij de ontdekking van je innerlijke bron om je in het dagelijkse leven beter te voelen. Uniek en intiem moment van ontdekking van nieuwe en diepzinnige gewaarwordingen, in een sfeer van ontwaken van de zintuigen en vriendelijkheid. Een reis naar het centrum van het Zelf, verbinding tussen lichaam en geest door middel van zachte lichaamsbewegingen en diepe gevoelens, afgewisseld met meditaties om je te verankeren en te focussen. Door meer rust en innerlijke veiligheid te vinden, zul je bewegingsvrijheid ontdekken.

Programma:

Nut van de praktijk:

Over Kim Huynh

Kim Huynh is consultante voor primaire reflexintegratie, Brain Gym beoefenaar & lesgever voor specifieke behoeften. Ze bewerkt de archaïsche reflexen en het ontwaken van het brein met ritmische bewegingen, bij kinderen, adolescenten en volwassenen. Opleiding in de techniek van "Bevrijding van gevoelens door de “tonisch-emotionele dialoog", een psychotherapie die lichaam en geest integreert, van Dr. Jean LERMINIAUX, neuropsychiater en kinderpsychiater. Ze combineert de lichamelijke en psychologische dimensie in haar professionele praktijk en tijdens haar stages.

Praktische informatie instituut Yeunten Ling

Inschrijven voor een cursus gebeurt bij voorkeur via het online inschrijfformulier op de website van het instituut www.tibetaans-instituut.org. Om de cursussen optimaal te kunnen organiseren en administratief te kunnen verwerken, vraagt het instituut de volledige bijdrage bij inschrijving over te maken. De kosten voor een weekeindcursus (twee dagen) bedragen bijvoorbeeld voor niet-leden € 111,00 en voor gewone leden € 99,00 inclusief verblijf en maaltijden. Het lidmaatschap is niet vereist voor een deelname aan de activiteiten te Yeunten Ling. Het wordt echter op prijs gesteld en biedt enkele voordelen. Kijk voor de actuele kosten voor de bijeenkomsten, voordelen en kortingen op de website van het instituut.

Agenda