Infobox

TBL meditatie avonden

Datum:
Donderdag 16 augustus 2018

Locatie:
Tibetaans Boeddhisme Limburg ( TBL)
Pastoor Moormanstraat 96
6219 AX Maastricht
Locatie op googlemaps

Begin:
20u00 - 21u00

Bijdrage:
€ 3 (thee inclusief, graag contant voldoen)

Extra informatie via:
info@tibetaans-boeddhisme.eu

Meditatie avond, Maastricht

"Je kunt de gevolgen van karma niet kennen door erover na te denken en moet er dus ook niet over speculeren. Doe je dat wel, dan laat je je afleiden en verval je tot wanhoop. Vorm je dus geen oordeel over de mensen Ananda, neem geen veronderstellingen aan. Je wordt vernietigd door je een oordeel over anderen te vormen."

Uit de Anuttara Nikaya, in de vertaling van F.L. Woodward en E.M. Hare

De meditatie avonden van TBL duren 3 kwartier tot een uur, met daarna samen thee drinken. Dit is geen meditatie cursus, van de deelnemers wordt verwacht dat ze weten hoe te mediteren. Enieder is vrij om op zijn eigen manier de meditatie in te vullen. Wel zal het een meditatie in stilte zijn met in het begin een inleiding en suggesties voor meditatie voor die avond. Daarna is er gelegenheid om na te praten met thee en koekjes.

English information

You are welcome to participate at our monthly meditation meetings. We will meditate for approximately 45 minutes - 1 hour. It will depend on what the group likes to do. Tea and biscuits will be served afterwards. Please note: this is not a meditation course, you have to have experience with meditation and decide for yourself on how to meditate during the session. It will be a quiet meditation session.