Doe mee

Alle activiteiten van Stichting Tibetaans Boeddhisme Limburg worden mogelijk gemaakt door vrijwilligers die het boeddhisme een warm hart toedragen. TBL stelt actieve inbreng erg op prijs want alleen hierdoor zijn de activiteiten mogelijk! Je wilt TBL ondersteunen? Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen. Je kunt voor of achter de schermen je talenten inzetten en je kunt onze activiteiten financieel ondersteunen - veel is mogelijk.

Geef een gift

We draaien er niet omheen – aan de meeste activiteiten van TBL zijn meer kosten verbonden dan we innemen en we maken er geen winst op. Geld is nodig bijvoorbeeld voor de huur van onze ruimte op de Pastoor Moormanstraat of om de reiskosten van een spreker te bekostigen, voor het uitprinten van flyers of voor het huren van deze webspace. Jouw bijdrage maakt alle activiteiten pas mogelijk. Doneer daarom nu of start een inzamelingsactie voor TBL.

Actueel donatie project

Boeddhabeeld gezochtBoeddhabeeld voor onze ruimte

Actueel wil Stichting TBL met een mooi Boeddhabeeld in de locatie het puntje op de "i" zetten. Het beeld gaat aan de nu nog witte muur te komen staan, waar vroeger een opening naar het aansluitende lokaal was.

Geef ons lokaal de "finishing touch".
Elke euro maakt een verschil!