Infobox

Nelle Mauro
Nelle Mauro

Datum:
Zaterdag 16 en zondag 17 september 2017 

Begin:
10u30

Locatie:
Instituut Yeunten Ling
Château du Fond l'Evêque
4 promenade Saint Jean l'Agneau
4500 Huy, Belgium

Website van het instituut Yeunten Ling
Toon locatie en route op googlemaps

Tai Chi, met Nello Mauro

Een cursus Tai Chi met Nelle Mauro in het instituut Yeunten Ling, Huy, België. De beoefenaar van Tai Chi streeft ernaar in conflictueuze situaties geen toevlucht te nemen tot fysiek geweld, maar de blik naar binnen te richten. Dit biedt de mogelijkheid om niet alleen de energiestromen en bewegingen te beheersen, maar ook de fundamentele menselijke goedheid in onszelf te ontdekken en te ontplooien, ten dienst van een harmonieuze wereld.

Programma

 Zaterdag
  • 10u30: Tai Chi
  • 15u00: Tai Chi
  • 18u00: meditatie van Mahakala en Tchenrezig
Zondag
  • 07u00: Stille meditatie
  • 10u30: Tai Chi
  • 14u30: Tai Chi

De cursus Tai Chi door Nelle Mauro vindt plaats op:

Over Nelle Mauro

Nello Mauro is nationaal Italiaans trainer, specialist in de chen-stijl. Hij ontving verschillende onderscheidingen in Azië. Hij komt speciaal van Sicilië naar België om deze weekends te leiden. Alle deelnemers spreken hun waardering uit voor zijn zachtmoedige vrolijkheid, zijn bescheidenheid en deskundige begeleiding. Deze cursus is toegankelijk voor beginners en gevorderden. eid.

Praktische informatie instituut Yeunten Ling

Inschrijven voor een cursus gebeurt bij voorkeur via het online inschrijfformulier op de website van het instituut www.tibetaans-instituut.org. Om de cursussen optimaal te kunnen organiseren en administratief te kunnen verwerken, vraagt het instituut de volledige bijdrage bij inschrijving over te maken. De kosten voor een weekeindcursus (twee dagen) bedragen bijvoorbeeld voor niet-leden € 93,00 en voor gewone leden € 83,00 inclusief verblijf en maaltijden. Het lidmaatschap is niet vereist voor een deelname aan de activiteiten te Yeunten Ling. Het wordt echter op prijs gesteld en biedt enkele voordelen. Kijk voor de actuele kosten voor de bijeenkomsten, voordelen en kortingen op de website van het instituut.