Jesscia Lösch zegt over deze workshop: “Yoga is mijn persoonlijke krachtbron en helpt me mijn leven - met al zijn ups en downs - dagelijks weer in balans te brengen”.

Het is daarom haar persoonlijke hartewens om aan ALLE mensen die open staan voor yoga, deze helende en grondende energie mee te geven of op zijn minst de weg daarvoor te effenen.

"De basis en kern van mijn yogalessen is het principe van yin en yang. Krachtige en dynamische elementen van Vinyasa en Power Yoga (Sun Greetings and Flows) ontmoeten zachte en kalmerende elementen van Yin Yoga, waar bekende Yoga Asanas lang aangehouden worden.

Twee yogastijlen die elkaar lijken tegen te spreken, maar in werkelijkheid onze levensenergie op magische wijze aantrekken en harmoniseren. Een heilzame eenheid voor lichaam en geest, die leidt tot meer innerlijke vrede en kracht, want in alle yang is altijd Yin en in alle Yin is altijd Yang".

Programma

  • 11u00-12u30: Yoga
  • 12u30-13u15: vega lichte lunch met soep
  • 13u15-14u00: wandeling
  • 14u00-15u30: Yoga
  • 15u30-15u45: afsluitende meditatie

Yoga matten zijn voorzien, graag wel een eigen handdoek meenemen om op de mat te gebruiken.

Over Jessica Lösch

Jessica Lösch uit Bad Neuenahr-Ahrweiler in duitsland, een gecertificeerde 500h yogalerares volgens de richtlijnen van de AYA, geeft deze bijzondere workshop. Yoga kwam jaren geleden als een spiritueel toeval in haar leven. Sindsdien geeft zij verschillende keren per week verschillende cursussen in haar eigen studio. Naar eigen zeggen kan zij zich geen leven meer zonder yoga en meditatie voorstellen.