Buddhist advices for daily life – boeddhistische raadgevingen voor het dagelijks leven, Lama Zeupa

Lama Zeupa wil ons met zijn wijsheden bijstaan in hoe we met de dagelijkse uitdagingen kunnen omgaan. Eventuele vragen die nu al bij je leven of die in je opkomen tijdens de lezing, kunnen dan aan hem worden voorgelegd. Omdat we de corona regels respecteren, is het nodig dat je je van te voren aanmeldt via reservering@tibetaans-boeddhisme.eu. De voordracht gaat door in de Zonnezaal van de Witte Boog maar ook dan is het aantal deelnemers beperkt. Dus meldt je z.s.m. aan!

Lama Zeupa will guide us with his wisdom how to deal with the daily struggles we encounter. Also, questions you already have or will rise during the teaching, you can ask him. Due to the corona measures, it is necessary to sign up via reservering@tibetaans-boeddhisme.eu. Even though this gathering with Lama will be held in the “Zonnezaal” in the “Witte Boog”, the number of participants is limited. So sign up a.s.a.p.!

Over Lama Zeupa

Lama Zeupa is afkomstig uit de Indiase provincie Sikkim in India, aan de grens met Tibet. Hij voltooide zijn opleiding en driejarenretraite in het klooster van wijlen Kaloe Rinpochee in Sonada bij Darjeeling. In 1993 kwam hij op vraag van Lama Karta naar België en hij is sindsdien een gewaardeerde leraar in onze centra.

Bij het overlijden van Lama Karta in 2013 werd de verantwoordelijkheid van spiritueel directeur op Lama Zeupa overgedragen. Lama onderzocht jarenlang op een experimentele manier de relatie tussen lichaam en geest, die hij dagelijks in zijn eigen praktijk integreert. Hij staat bekend om zijn discipline, geduld en fijnzinnigheid. Zijn woorden en zijn leringen hebben een krachtige impact op wie ze toepast.